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Pounding Poi

Poi Pounder and Poi Board
The tools necessary to make poi in old Hawaii. A poi pounder and a poi pouding board. Also some water to keep the poi pounder and poi board damp to keep the taro from sticking to them when being pounded.

I just made a Poi Pounder,and this is the first time that I got to use it. When you pound Taro, or whats also called Kalo, it turns into a very thick, sticky paste called Paiai. When Paiai is watered down it becomes Poi. Paiai is much better tasting than Poi. It has more flavor. Poi the most tasted staple food of Hawaiians by our visitors. Sorry the group that I was taking around was Japanese so my narration was also in Japanese. I also ran out of memory so this clip was cut short. I'll try to do this once more in English when I get a chance.
自分で作ったPoi Pouderを初めて使いました。タロ芋またはカロを潰すとお餅みたいになります。とっても濃く、ねばねばになったものをパイアイと呼びます。
パイアイを水で薄めるとポイになります。パイアイはポイより美味しいです。もっと味があります。ポイはハワイアンの主食です。
僕は日本人の方を案内しているので、ナレーションは日本語です。そして、メモリーがなくなってしまったので、このクリップは短いです。
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Bobby

Author:Bobby

ALOHA!ようこそ!
ハワイのカウアイ島のブログです

カウアイ生まれのカウアイ育ち
日系3世ボビー長尾です

愛するカウアイでガイドしています
ツアーガイド歴25年
2004年ツアー会社設立
『カウアイアウトドアー
アドベンチャーズ&ツアーズ』

皆さまにカウアイのいろんなことを
紹介していきたいと思います!
Bobby Nagao

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